вул.Курнатовського,20а/1, Київ, Україна
Графік роботи
  • Пн - Пт: 8:30 — 20:30
    Сб: 8:30— 14:00
Контакти
+380936059352 - Mohammad
Ru, Ar
WhatsApp, Viber
+380631953299 - Abdullah
Ru, Ar
WhatsApp, Viber
Питання до фахівця

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Політика конфіденційності Renaissance Technology Clinic

Політика конфіденційності (надалі - Політика) є заявою про способи, завдяки яким Renaissance Technology Clinic, збирає, зберігає та використовує інформацію про окремих осіб. Ця Політика розповсюджується лише на інформацію, отриману з онлайн-ресурсів, що містять посилання на цю Політику, розміщену на веб-сторінці сайту stemcell-ua.com.
Користуючись цим веб-сайтом та онлайн-ресурсами, що містять посилання на цю Політику Ви даєте згоду на збір та використання інформації згідно з цією Політикою.
Також ви даєте згоду щодо того, що Renaissance Technology Clinic може періодично вносити зміни до Політики без попереднього повідомлення.
Ми будемо публікувати зміни на цій сторінці щодо типів інформації, яку ми збираємо, того, як ми її використовуємо, та за яких обставин вона може бути розголошена.

Забезпечення конфіденційності відвідувачів та клієнтів
Термін «персональні дані», що використовується у цій Політиці, стосується такої інформацію, як ваше ім’я, дата народження, адреса електронної пошти, домашня адреса, номер телефону або IP-адреса, що можуть бути використані з метою вашої ідентифікації. Renaissance Technology Clinic залишає за собою право у виняткових випадках виконувати додаткову обробку інформації згідно з законами України або кримінального розслідування.

Як і коли ми збираємо ваші персональні дані
Більшість послуг компанії Renaissance Technology Clinic не потребує жодної форми реєстрації. Проте деякі послуги можуть потребувати реєстрації. Якщо Ви реєструєтеся на нашому сайті, Вам, можливо, буде потрібно заповнити деякі поля (деякі з них є обов’язковими, а деякі Ви можете заповнити за бажанням). У таких випадках, якщо Ви приймаєте рішення приховати якісь особисті дані, запитувані нами, Вам може не надаватися можливість доступу до певних розділів сайту і нашої відповіді на ваш запит.
Ми обробляємо персональні дані в цілях, про які ми інформуємо Вас, коли запитуємо у Вас інформацію. Ми зберігаємо Ваші дані відповідно до чинного законодавства, Закону України “Про захист персональних даних” №2297-VI, або етичних вимог щодо звітності або зберігання документації.
У разі надсилання електронною поштою запиту (запитання, побажання або повідомлення загального змісту) на адресу uafamilyhealth@gmail.com, Renaissance Technology Clinic не збирає та не розголошує третім особам Вашу персональну інформацію, яку Ви можете повідомляти у повідомленні. Ця інформація використовуватиметься виключно з метою надання Вам максимально вичерпної відповіді та буде видалена одразу після надання відповіді, якщо інше не передбачено чинним законодавством.

Нерозголошення інформації
Renaissance Technology Clinic не буде продавати, поширювати або будь-яким іншим чином передавати ваші персональні дані третім сторонам, окрім випадків, вказаних у Політиці конфіденційності. У деяких випадках персональні дані можуть передаватися третім сторонам, що діють від імені компанії Renaissance Technology Clinic для подальшої обробки відповідно до цілей, для яких інформація збиралася, такі як послуги з доставки, оцінка або технічна підтримка. У випадку повідомлення персональних даних третім сторонам ми прикладемо зусилля для того, щоб впевнитися, що обробка даних відбувається відповідно до цілей і в межах, в яких дані були зібрані.
Існує два додаткові випадки, коли зібрані персональні дані можуть бути передані третій стороні. Перший випадок – при продажі, присвоєнні або передачі діяльності компанії разом з даними про клієнтів, при якому ми вимагаємо від покупця, сторони, що придбала або отримала права, використовувати персональні дані згідно з цією Політикою конфіденційності. Другим випадком, коли ваші персональні дані можуть бути розголошені третій стороні, якщо цього вимагає відповідний закон, ухвала суду або постанова уряду.

Право доступу
Ви маєте право перевіряти актуальність ваших персональних даних. Крім того, ви завжди можете повідомити нам, якщо ви не хочете більше підтримувати з нами зв’язок. Якщо ви бажаєте зв’язатися з нами з приводу використання ваших персональних даних, будь ласка, надішліть електронного листа на електронну адресу uafamilyhealth@gmail.com. Ваші запити будуть оброблятись своєчасно та належним чином.

Безпека та Конфіденційність
Для забезпечення безпеки та конфіденційності персональних даних, які ми збираємо у мережі, ми використовуємо мережі даних, захищені, серед іншого, стандартною системою мережевого захисту та паролем. У процесі обробки ваших персональних даних ми вживаємо спеціальних заходів з захисту інформації від втрати, неналежного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Хоча ми не можемо гарантувати захисту від втрати, неналежного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення інформації, ми намагаємося запобігти цим ситуаціям.

Передача даних за кордон
Ми не входимо до складу груп компаній що має бази даних у різних юрисдикціях. Ми не передаємо ваші дані до баз даних в інших країнах.

02. 09. 2021

open Form
0